Monday, October 26, 2015

FUYOOO!!! GIVEAWAY by MAMA DARWIISH



ASSALAMUALAIKUM

Hari ini nak join giveaway dari Mama Darwiish lah...kepada kawan2 yg nak join jugak tu silalah klik kat banner di bawah ye...


Maaf ye pada Mama Darwiish sebab tak boleh copy paste...sebab tu ringkas macam ni aje.

Tag : Afie






5 comments:

nona senyum2 said...

Good luck tau !
Join sekakiii ~ hehe~

mehla lepak lepak smbil makan coklat kat blog pink saya jugokkkk

http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

AinAthirah Anuar said...

Semoga ada rezeki , bw dari GA yang sama :)

http://theathra.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck
Singgah bw kat sini (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

Mama Darwiish said...

Assalamualaikum :-)
Terima kasih kerana sudi memeriahkan giveaway ini. Senarai peserta & pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. I wish you all the best !!!
Stay keep in touch :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket