Tuesday, July 22, 2014

SIMPLE 3R GIVEAWAY by IEZWA RAZK



Simple 3R Giveaway By Iezwa Razk

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

HADIAH-HADIAH AWESOME :-
TOPUP RM 5 - 6 PEMENANG
TOPUP RM 10 - 2 PEMENANG
PASHMINA - 3 PEMENANG
**Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan melebihi 100 peserta**

Tarikh Tamat :- 01.08.2014

Sunday, July 13, 2014

SEGAR BERSAMA FRESH CARE DAN SAFE CARE GIVEAWAY by EJULZ


ASSALAMUALAIKUM



Tarikh Tamat : 31/08/2014

Tag : A
         B

Klik banner di atas untuk join ye...




Monday, June 30, 2014

BAZAR RAMADHAN BATANG KALI


ASSALAMUALAIKUM

Ahad 29hb Jun 2014 adalah hari pertama umat islam berpuasa bagi tahun ini. Dah hampir 5 tahun sally dan keluarga tinggal di Bandar Utama Batang Kali dan hari ini merupakan kali pertama sally dan nabilah pergi ke bazar ramadhan pada hari pertama ramadhan. Ramainya orang sampai tak nampak makanan-makanan yang dijual. 



Gerai buah kurma
Proses memerah air tebu di sebelah gerai air tebu
Gerai air
Gerai lemang jagung, lemang pulut hitam & lemang pulut putih
Gerai Pakdin roti john

Gerai yong tau foo
Gerai 'goreng-goreng' cth: ayam goreng, fishball goreng...
Gerai roti john 
ingat tak zaman sekolah rendah dulu...haaa kat sini pun ada, Gerai sengkuang calit

Ok gambar2 kat bawah ni pulak ialah makanan2 yang sally beli...





Sempat singgah kat econsave dan beli kek chocolate oreo & red velvet




Sekian

*Kebetulan anak sally...nabilah balik cuti 4 hari aje jadi dia ajak gi bazar ramadhan ni. Esok isnin dia dah nak balik ke kolej semula. 











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket