Wednesday, January 9, 2013

SIMPLE GIVEAWAY BY FATIN DIANA


ASSALAMUALAIKUM

Dah lama kak ina tak 'update' blog ni. Sebenarnya blog kak ina ada 'kesilapan teknikal' semasa kak ina nak tukar 'color' tajuk entri. Habis kesannya pada keseluruhan blog kak ina...sedihnye...
Nasib baik adik kesayangan kak ina dapat 'merawat' semula blog kak ina. Kadang-kadang rasa kesian jugak kat adik kak ina tu maklumlah sekarang ni dah pindah rumah kat Sg Buluh pastu line tenet lembab sbb kawasan perumahan baru jadi line streamyx belum ada. Adik kak ina gunakan bb aje... klik sini . Ada sikit perubahan pada blog kak ina sekarang ni dan kak ina akan lebih berhati-hati lain kali. 

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK & SAYANG FARAH   

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Rindu pulak nak buat giveaway ... jadi kak ina join Simple Giveaway dari Fatin Diana.






*Horoscope necklace tu cute!

TAG : syahirah
            lyn





5 comments:

Mia Liana said...

good luck ya untuk GA tu..

FARAH deeb said...

Ececehhh... okeh masak sedap-sedap nak datang makan ni hahaha...

siti fatima Arifin said...

Good Luck. Dari Segmen yang sama.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/simple-giveaway-by-fd.html

nor aishah said...

Good Luck =)

Dianaa said...

Salam :)
Terima kasih sebab sudi join Simple Giveaway dari FD
Ini senarai peserta. Sementara nak tunggu giveaway tamat, jom blogwalking ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-simple-giveaway.html

Btw, good luck ye ^^v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket