Wednesday, August 1, 2012

SEGMEN BLOGWALKING AUGUST BY JAJA SUTERA


Assalamualaikum,

Nampak tak banner kucing cute kat atas ni ... haah ... tadi kak ina jalan-jalanlah kat kumpulan Blogger tiba-tiba ternampak segmen yang best ni lebih-lebih lagi kat kucing cute tu ... hehe. Kak ina pun suka masuk blogwalking sebab boleh dapat ramai kenalan blogger selain dapat ramai follower. Silalah join ramai-ramai ... 



9 comments:

Jaja Sutera said...

salam..hai..mekaseh ye join segmen Jaja.. ^_^
Jaja dah follow kak ina.. :)
n letakkan blog dalam bloglist !
tq

Lieya Syaira said...

salam. lieya singgah dri segmen yang sama. :)
done follow. #114
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

DekNie said...

salam kenal.. deknie datang singgah...

jgn lupa singgah balik yer...

http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

Sally said...

terima kasih Jaja.

Sally said...

dah follow Lieya juga, terima kasih.

Sally said...

dah singgah DekNie juga, terima kasih.

aisyah humaira' said...

HAI !
NIERA SINGGAH BW SINI DARI SEGMEN YANG SAMA !
ALREADY FOLLOW HERE :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

Najla Najihah said...

Hai.. dri segmen yg sama~ done follow here.. salam kenal2! http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

Fara Chew said...

salam. hai follow here.. dr segmen yg sama

http://farachew.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket