AEX-3C (Rangkaian Produk Minuman Menggunakan Buah Sebenar)

 

ASSALAMUALAIKUM 

Hari ini ina nak ceritakan mengenai produk-produk minuman dari Int3tree yang sememangnya menggunakan buah kurma yang sebenar, arabic gum, madu, koko dan habatusauda. Tidak ada penambah perisa. Cara penghasilan/pemprosesan ialah buah-buah sebenar dipanaskan lalu menjadi serbuk. Sangat sesuai untuk yang menjaga kesihatan kerana tidak perlu ditambah dengan susu pekat. 

Kandungan gula yang rendah dan terdapat produk-produk ini menggunakan pemanis semulajadi seperti gula nano dan pemanis daripada buah. Khasiat utama ialah anti sembelit, memberi tenaga dan sangat baik untuk penghadaman dan sesuai untuk wanita yang menyusu.

Selain itu khasiat minuman-minuman ini dapat mengawal paras gula dalam darah, menurunkan paras kolesterol, mengawal tekanan darah tinggi, mencegah masalah obesiti dan bagus untuk masalah buah pinggang. Sebab itu produk-produk minuman ini sesuai untuk semua lapisan umur. 

Produk-produk minuman tersebut ialah AEX-3C MINUMAN COKLAT pracampur dgn KURMA dan CAMELINA, AEX-3C KOPI LATTE dgn GUM ARAB dan MADU dan AEX-3C TEH TARIK KURMA dgn HAZELNUT, GUM ARAB dan MADU. 

Ketiga-tiga produk minuman tersebut disediakan dalam bentuk serbuk sachet untuk mudah dihidangkan kecuali AEX-3C MINUMAN COKLAT yang didatangkan dalam bentuk serbuk sachet dan juga serbuk bancuhan (kilo).

Jom kita tengok gambar-gambar produk dibawah ni :-


                                                                                    

Untuk pertanyaan berkaitan produk-produk Int3tree ni boleh wssp ke wssp

Atau boleh terus membeli-belah di kedai Lyna Beauty Int3tree


0 comments:

Followers

Recent Comments