Saturday, October 31, 2015

GIVEAWAY DUIT SAKU DARI BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

#Masukkan blog BBL dalam Bloglist Korang

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

Wednesday, October 28, 2015

HAPPY BIRTHDAY NABILAH


ASSALAMUALAIKUM

OKTOBER ...bulan yang paling ramai ahli keluarga termasuk saudara-mara yang menyambut hari lahir. Awal bulan hari tu besday mak ina, kami adik-beradik menyambutnya di rumah mak di gombak. Cerita penuh di blog adik ina ... klik sini. 

Anak sulung ina...Nabilah dan anak buah...Maria juga lahir pada tarikh dan bulan yang sama tapi tahun aje yang lain. Tahun ni nabilah menyambut hari lahir yang ke 21 tahun. Cepatnya masa berlalu...berbagai cerita pahit manis, suka duka, sedih tawa dah kami lalui dari kecil waktu persekolahan, masuk kolej FIM dan sekarang sudah bekerja sebagai salah seorang chef di salah satu restoran SR di batang kali ni. Ina bersyukur kepada ALLAH SWT kerana dikurniakan dua orang puteri yang mudah berbincang segala masalah. 

Untuk Nabilah...umi ucapkan Selamat hari lahir, semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati oleh ALLAH SWT dalam kehidupan di dunia dan di akhirat dan juga semoga mendapat jodoh yang soleh yang boleh memberi kebahagiaan hidup di dunia dan di akhirat serta berjaya di dalam bidang pekerjaan yang diceburi...insyaAllah...amin. LOVE U both...adik & kakak.

Menu biasa-biasa sahaja untuk besday nabilah tahun 2015 ni ... 



Chocolate cake dibuat oleh besday girl sendiri


Bihun goreng 


KFC

Itu sahaja...









Monday, October 26, 2015

FUYOOO!!! GIVEAWAY by MAMA DARWIISH



ASSALAMUALAIKUM

Hari ini nak join giveaway dari Mama Darwiish lah...kepada kawan2 yg nak join jugak tu silalah klik kat banner di bawah ye...


Maaf ye pada Mama Darwiish sebab tak boleh copy paste...sebab tu ringkas macam ni aje.

Tag : Afie






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket