Saturday, June 8, 2013

MENU JUMAAT 7/6/2013



ASSALAMUALAIKUM

Hari ni kak sally masak ayam bakar. Sedap...tapi bahan-bahan untuk memerap ayam tu kurang sikit jumlahnya daripada tuan punye resepi. Ini pun anak kak sally yang suruh masak ikut resepi dari blogger yang bernama Intan Berlian. Kalau tengok ayam yang kat dalam blog Intan Berlian ni memang menyelerakan. Terima kasih pada Intan Berlian kerana sudi berkongsi resepi ayam bakar tu ye! Jom layan gambar ayam bakar yang kak sally masak tadi...



Nampak cam hangit kan ... sebenarnya tak. Kemudian kak sally buat pula sayur jelatah dari kobis  ungu...


Sempat jugak kak sally buat kek coklat moist menggunakan tepung coklat segera. Dilapisi dengan cream cheese dan topping dengan coklat cair. Sedap...




Maaflah ye...gambar kek ni gelap / kabur sikit. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket