Wednesday, January 9, 2013

SIMPLE GIVEAWAY BY FATIN DIANA


ASSALAMUALAIKUM

Dah lama kak ina tak 'update' blog ni. Sebenarnya blog kak ina ada 'kesilapan teknikal' semasa kak ina nak tukar 'color' tajuk entri. Habis kesannya pada keseluruhan blog kak ina...sedihnye...
Nasib baik adik kesayangan kak ina dapat 'merawat' semula blog kak ina. Kadang-kadang rasa kesian jugak kat adik kak ina tu maklumlah sekarang ni dah pindah rumah kat Sg Buluh pastu line tenet lembab sbb kawasan perumahan baru jadi line streamyx belum ada. Adik kak ina gunakan bb aje... klik sini . Ada sikit perubahan pada blog kak ina sekarang ni dan kak ina akan lebih berhati-hati lain kali. 

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK & SAYANG FARAH   

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Rindu pulak nak buat giveaway ... jadi kak ina join Simple Giveaway dari Fatin Diana.






*Horoscope necklace tu cute!

TAG : syahirah
            lyn





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket