Saturday, July 27, 2013

SIMPLE GIVEAWAY by MAHIRA RIDZUAN


ASSALAMUALAIKUM



Hari ni kak sally join giveaway ni...senang aje nak join. 
Tapi kena cepat-cepat sebab terhad 100 peserta je...!

Apa tunggu lagi...klik kat banner di atas untuk join tau!

TAG :  SYAHIRAH





Wednesday, July 24, 2013

GIVEAWAY KIYOMI TEDDY STORE by NORSYUHADA BINTI JOHAN


ASSALAMUALAIKUM



  

Cuba tengok patung kucing kat atas ni...cute tak? Nama dia Toro Cat bersaiz 0.55m. Sesiapa nak patung kucing ni cepat-cepatlah join giveaway ni ye..! Klik banner yg paling atas sekali utk maklumat lanjut ye... KENA TAG : FARAH AIN NATASHA
                                                            ADUDUPURPLE


                                                                                   

Monday, July 22, 2013

MENU RAMADHAN 1434H (2013)


ASSALAMUALAIKUM

Hari ni dah nak masuk 13 hari kita berpuasa ye, bagaimana dengan puasa rakan-rakan semua? Tahun ni alhamdullillah kak sally dapat berpuasa tanpa banyak masalah. Perut pun kurang meragam. Tahun ni juga kami sekeluarga berbuka puasa ala kadar aje. Kuih-muih pun tak sehebat seperti tahun-tahun lepas. 

Sekadar ingin berkongsi lauk-pauk dan kuih-muih semasa berbuka puasa...jom layan .....

Sotong sumbat kentang

Ayam goreng tepung segera

Puding trifle laici

Karipap dan roti john dari bazaar ramadhan

Roti john dari bazaar ramadhan

Kebab daging dari bazaar ramadhan

Air ribena 

*Menu di atas adalah dari awal puasa hingga hari ke 11 berpuasa ye...jangan salah sangka pulak sebab semua juadah ni bukan  untuk berbuka dalam satu hari.   




Sunday, July 21, 2013

SYAWAL GIVEAWAY by SYAZLIA & FD


ASSALAMUALAIKUM


Jemput ramai-ramai kita 'join' giveaway dari Syazlia & FD ni. Banyak hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan. Cepat-cepat sebelum tarikh tutup : 24/Julai/2013. Seperti biasa ... klik banner di atas ye!

Saturday, July 20, 2013

SEGMEN KAD RAYA by DIYANAHANI


ASSALAMUALAIKUM



Jom join segmen kad raya ni. Mudah aje ... klik banner di atas ye ...!

Tuesday, July 16, 2013

GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara


ASSALAMUALAIKUM



Kak sally ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua kawan-kawan blogger dan juga kawan-kawan facebook.  Dan untuk 'birthday girl' Wawa Ashihara yang akan menyambut hari lahir pada bulan Ogos ni nanti... Selamat menyambut hari lahir, semoga murah rezeki dan panjang umur.

Jom kita meriahkan GA Ramadhan & Birthday Wawa Ashihara ni...jangan lupa klik banner untuk info selanjutnya ye...!



Wednesday, July 10, 2013

Wednesday, July 3, 2013

T-Shirt I ♥ Blogging Giveaway!






Mudah aje syaratnya...klik kat banner untuk join ye...!

Tarikh tamat : 9/7/2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket