Thursday, May 2, 2013

HANIM BIRTHDAY GIVEAWAY


ASSALAMUALAIKUM



Permulaan bulan Mei ni kak sally join giveaway dari Hanim Irsyad.

Ini pun selepas di tag oleh anak kak sally ... Maru Maru

Klik banner di atas untuk join ye!

*Cik Hanim Irsyad ... kak sally tak boleh nak copy banner dari blog hanim jadi kak sally copy banner dari blog  Anim Daim. 

TAG :  Anisah Yusof 


2 comments:

Ahmad Kamil said...

goodluck kak sally..=) eh...ade anak pon masih panggil "kak" ke? =P

5 personaliti seorang bapa

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/05/5-personaliti-seorang-bapa.html

Anim Daim said...

as salam akak
anim pown x boleh coppy kat tuan tanak sbb nak join gak anim pown
print srint lah
maaf lah yer tuan tanah
kalau baca coment nie
anim dah add akak pown
thanks dah add anim

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/04/hanim-birthday-giveway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket