Sunday, August 26, 2012

Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN


Assalamualaikum,

Hari ni kak ina nak join segmen ni. Kalau nak join silalah 'klik' kat 'banner' di atas ni ye!
Kalau boleh kak ina pun nak dapat follower yang ramai. Harap-harap ramailah yang join ye.

FOLLOWER : 131

Thursday, August 16, 2012

BAZAAR RAMADHAN 2

Assalamualaikum, sekejap benar rasanye dah 27 hari kita berpuasa kan! Pada hari Sabtu iaitu 11/8/2012, kami pergi ke bazaar ramadhan di batang kali ni untuk membeli juadah berbuka puasa. Hari tu kami beli nasi kukus ayam dara dan murtabak. Jom layan gambar-gambarnye...


Nasi kukus ayam dara ni dihidangkan dengan 3 sos iaitu sambal belacan (pedas sbb campur cili padi), sos manis dan kari pekat (mcm kari daging). Pertama kali kak ina makan nasi ni. Rasanye sedap lebih-lebih lagi ayam gorengnye. Harganye juga berpatutan.

Gambar yang akhir tu pulak ialah murtabak dan sup tulang yang suami kak ina suruh beli. Okey sampai sini saje hidangan dari bazaar ramadhan untuk tahun 2012. 

Kak ina juga mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI  MAAF ZAHIR BATIN kepada sanak saudara, sahabat handai serta rakan-rakan fb dan bloggers.









Tuesday, August 14, 2012

REZEKI DI BULAN RAMADHAN

Assalamualaikum,

Alhamdullillah hari ni dah 24 hari kita berpuasa. Kak ina bersyukur sebab dapat berpuasa pada tahun ni dengan kesihatan yang baik walaupun kak ina ada 'gastrik'. Tahap gastrik ni pun taklah teruk sampai tak leh puasa. 

Sebenarnya kak ina nak ucapkan berbanyak TERIMA KASIH kepada YULIANA WAHIT  atau panggilan manjanye cik YUYU sebab bagi KAD HARI RAYA. Ucapan TERIMA KASIH juga kepada NURFATINI IRDINA sebab bagi hadiah untuk segmen 1st GiveAway by Fatin & Fatini.

Jom layan gambar-gambar hadiah yang kak ina dan anak kak ina dapat tu ...


Di sini juga kak ina mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT BERPUASA dan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI kepada Yuyu dan Fatini dan juga kepada semua rakan-rakan blogger. 




Saturday, August 11, 2012

GIVEAWAY SAYA NAK DUIT RAYA BY FATIN DIANA

Assalamualaikum, dah lama kak ina tak update blog tiba-tiba hari ni terasa nak buat pulak "GIVEAWAY SAYA NAK DUIT RAYA BY FATIN DIANA". Cubalah tengok banner kat bawah ni ...


Mudah aje nak buat giveaway ni ... mula-mula klik dulu banner kat atas ni ye, lepas tu ikutlah arahan-arahan dari Fatin Diana tu ye. Selamat berjaya.


Monday, August 6, 2012

RANDOM GIVEAWAY Saya Nak Kad Raya dari Nabila Medan.


Assalamualaikum, hari ni kak ina nak join entri 'Random Giveaway Saya Nak Kad Raya dari Nabila Medan' pulak. Ok untuk maklumat sepenuhnye sila klik kat banner di atas ye.

Nama-nama yang kena tag ni ... jangan marah ye ... silalah join.



Sunday, August 5, 2012

SAYA NAK KAD RAYA BY CCI

Assalamualaikum, apa khabar ? Dah banyak dapat kad raya tak? Kalau nak kad raya yang cantik ni silalah join entri ni. Jangan lupa klik kat gambar di bawah ni untuk info ye.

 

Wednesday, August 1, 2012

SEGMEN BLOGWALKING AUGUST BY JAJA SUTERA


Assalamualaikum,

Nampak tak banner kucing cute kat atas ni ... haah ... tadi kak ina jalan-jalanlah kat kumpulan Blogger tiba-tiba ternampak segmen yang best ni lebih-lebih lagi kat kucing cute tu ... hehe. Kak ina pun suka masuk blogwalking sebab boleh dapat ramai kenalan blogger selain dapat ramai follower. Silalah join ramai-ramai ... 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket